nr. 6 December 2022

   

Preview van het bezoek aan Mike Sattler, meer over deze kweker en lid van de technische commissie in het blad Budgie van de NGC-DBS.  In de week voor kerst werd nog een bezoek gebracht aan Mike Sattler in Schiedam, aanwezig was ook zijn vogelvriend Cees de Wit. Mike is nu ongeveer vier jaar bezig met het kweken van grasparkieten op een hoog niveau. Hij heeft al veel kwekers bezocht in België en Nederland. Hij heeft al een goed beeld van de moderne grasparkiet en is gericht aan het kweken, zijn deelname aan de technische commissie als afgevaardigde van de leden geeft hem de nodige referentie.

   

   

   

   

  

  

Alle lezers fijne kerstdagen gewenst en bedankt voor de reacties die ik het afgelopen jaar op de website heb gekregen.

2 reacties

  1. Wolfgang Lörscher zegt: Beantwoorden

    Ein schöner Bericht….
    Vielen Dank dafür

    Gruß Wolfgang

    1. Dankeschön Wolfgang.

Geef een reactie