nr. 4 Oktober 2022

   

De organisatie van de Vogelmarkt Heeten (Overijssel), waar Harrie Lokate 1 van de vrijwilligers is, heeft na goed overleg met de o.a. de gemeente Raalte, weer een verantwoorde markt weten te organiseren. Er is rekening gehouden met de richtlijnen voor de veiligheid en de gezondheid van de vogels en de bezoekers. Er was dan ook voldoende ruimte, niet te druk en een koele lucht die door de manage ging. Een knappe prestatie in tijden van vogelgriep, corona en andere mogelijke virussen die rond kunnen gaan. De politie kwam ook nog even een kijkje nemen en kreeg zo ook zicht op de uitvoering van de richtlijnen. Gezien de campagne van de overheid ten aanzien van eenzaamheid bij jongeren en ouderen, is deze hobby voor de categorie ouderen zeker een uitkomst. Maar mogelijk is het ook een perspectief voor jongeren, die er dan hun eigen invulling aan kunnen geven. Natuurlijk kun je hier ook vanuit een heel andere invalshoek naar kijken, maar het motto ‘leven en laten leven’  geeft ruimte aan mens en dier en hopelijk in harmonie. Onderstaand een impressie van deze markt.

   

   

    

    

                                 

 

   

2 reacties

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Mooi verslag.

    1. Graag gedaan, bedankt voor je reactie.

Geef een reactie