nr.1 Januari 2020

   

Op zaterdag 4 januari 2020 werd een bezoek gebracht aan de IJsselhallen te Zwolle waar de NBvV haar jaarlijkse landelijke show hield. De laatste jaren zien wij vooral bij de standaard- of Engelse grasparkieten een teruggang in kwantiteit. Het tijdstip van de show, voor veel kwekers is dit het kweekseizoen, en de lengte van deze tentoonstelling is mede aanleiding dat de vogels thuis gehouden worden. Jammer, maar gelukkig zijn er nog andere evenementen waar deze mooie postuurvogels met prachtige kleuren zich kunnen laten aanschouwen. Het aantal vogels dat zich liet fotograferen was beperkt, dus in deel 2 meer beelden van de andere kromsnavels die hier goed vertegenwoordigd zijn.

   

    

   

1 reactie

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Fijn om te zien dat er kwekers zijn die vogels met strakke buikveren en zichtbare poten dragen en dat we aan jou een fotograaf hebben die het keurig in beeld brengt! Bedankt!

Geef een reactie