nr. 1 December 2019

    

Op een mistige en koude dag werd een bezoek gebracht aan Henk Fidder, de voorzitter van de NGC-DBS,  voor een artikel in het blad Wellensittich Welt. In de bosrijke omgeving van Heino heeft Henk de paardenstal verbouwd tot een moderne vogelaccommodatie. Hier kan de grasparkietensport op een hoog niveau worden bedreven onder ideale omstandigheden, maar er moet ook gewoon hard gewerkt worden om de boel schoon te houden en de verzorging zo optimaal mogelijk te onderhouden. Voor de mensen die het WW-blad niet hebben enkele foto’s die een beeld geven van zijn vogels en het hok.

   

  

                                                                 

   

                                                            

   

   

                                                               

   

                                                             

   

                                                            

   

                                                          

   

Geef een reactie