nr. 3 Juni 2019

   

Diverse grasparkieten boeken te koop die ik dubbel heb, waaronder enkele bijzondere exemplaren. Das Wellensittichbuch van Theo Vins (IS VERKOCHT) en De Handleiding van W.Beckman zijn in Duitsland (Vins) en Nederland (Beckman) betrouwbare referenties met draagvlak onder de liefhebbers. De foto’s geven een mooi beeld van de ontwikkeling van de grasparkiet, ook al zijn ze ondertussen ingehaald door de moderne grasparkiet.

   

Handig handboekje van G.A.Radtke ( 2 x) en het Grote Kleurparkieten Boek van Rutgers (RUTGERS IS VERKOCHT)met mooie afbeelding. De verervingstheorie is ondertussen achterhaald, maar geeft wel snel duidelijkheid over de resultaten die u in het nest kunt verwachten.

   

Das Buch vom Wellensittich uit 1957 van Curt AF Enehjelm (IS VERKOCHT) is een collectie item, zult u niet zo snel meer ergens anders vinden.  Van de Kooivogels encyclopedie heb ik twee exemplaren, mag u zelf kiezen welke u mee naar huis neemt.

   

Grasparkieten een complete gids van Stan en Barbara Moizer heb ik ook dubbel, u man kiezen welke uw voorkeur heeft. (GRASPARKIETEN van MOIZER IS VERKOCHT)

Mijn voorkeur gaat uit naar een totaal verkoop, maar er  valt te overleggen over bepaalde boeken. Bij belangstelling graag via p_vanamelsvoort@hotmail.com.  

Geef een reactie