nr. 8 Augustus 2023

   

Het laatste deel van dit vogelevenement in Karlsruhe. Bert Peters was iets minder succesvol dan vorig jaar maar hij zat er toch wel weer heel dicht bij met zijn mooi gekleurde Japanse meeuwen met zwarte koppen. Benieuwd hoe zijn start zal zijn met de postuurgrasparkieten. De vogels in de fallow kleurslag zijn niet van Bert maar van een vogelvriend. 

   

   

   

   

                                       

       

   

   

Er was ook nog een verkoopafdeling met o.a. diverse kromsnavels waarvan het merendeel postuur grasparkieten. 

                       

Op zondagmiddag ging de reis weer naar Raalte, ondanks files, wegwerkzaamheden, omleidingen en hevige regenbuien was het weer de moeite waard. 

2 reacties

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Leuk dat Bert er weer bij was, hij heeft zijn perfectionisme van de grasparkieten mee genomen naar de Japanse meeuwen, was mij vorig jaar al opgevallen. Maar als ik je goed begrepen hebt gaat hij weer met de grasparkieten aan de slag?

    1. Klopt Jan, als hij met pensioen gaat.

Geef een reactie