nr. 7 Januari 2023

  

Op vrijdag 20 januari 2023 een bezoek gebracht aan de Noordshow 2023 in Hardenberg. Een dierenparade die ook voor de jeugd het nodige te bieden heeft. Jammer dat de kippen nog niet aanwezig kunnen zijn i.v.m. de vogelgriep en vervoerverboden. Hardenberg heeft een mooie evenementenhal, eigenlijk zijn  het meerdere hallen die geschakeld zijn. Vrij parkeren en een entree van 10 Euro is ook niet overmatig. De nodige stands om de eigen vereniging of speciaal club aan te prijzen en de bezoekers informatie te verschaffen over de hobby. 

                                                               DUIVEN IN DE VERKOOPKLASSE EN VOLIERES

   

   

   

   

   

                                                           

   

   

   

   

                                                                           

   

In deel 2 gaat het verder met de duiven die ingeschreven zijn voor de tentoonstelling.

Geef een reactie