nr. 9 December 2022

   

Deel 3 van het bezoek aan de district show van ” De Goudvink”. De vogelvereniging is 51 jaar geleden opgericht en in dat kader organiseren zij deze districtshow. Een gouden jaar. Echter in 2021 gooide Covid-19 roet in het eten en moest de show worden afgeblazen. Met veel actieve leden is er gewerkt om deze show tot een succes te maken. Er zijn 1550 vogels in allerlei soorten en maten uit alle hoeken van het district. In Almelo waren toezichthouders zichtbaar aanwezig, dit komt het welzijn van- en het houden van vogels en het organiseren van tentoonstellingen ten goede.

   

   

   

   

   

   

1 reactie

  1. Patrick Van Zwol zegt: Beantwoorden

    Knappe (deel)reportages Peter. Altijd leuk wat van jou te lezen. De allerbeste wensen voor jou en je familie.

Geef een reactie