nr. 10 November 2022

   

Op zaterdag 26 November 2022 werd een bezoek gebracht aan Ate Atema woonachtig in Barneveld. Naast de goede vogels die hij kweekt, is hij ook een vakman die Trespa silo’s in verschillende maten maakt. Meer over deze kweker in het blad Budgie van de NGC-DBS, de speciaal club voor standaard of Engelse grasparkieten.  

                                                                     

   

                                                                    

   

                                                                   

2 reacties

  1. Fred Loogman zegt: Beantwoorden

    Helemaal juist v.w.b. zijn vogels en vakmanschap. Daarnaast servicegericht met betrekking tot de voederautomaten. Ik wilde er 22 hebben die net iets kleiner moesten zijn om door het deurtje te kunnen en dat werd prima geregeld.
    Ook is deze liefhebber altijd bereid om anderen vooruit te helpen. Toen tijdens een van mijn bezoeken aan Australië een groot deel van mijn bestand werd opgepeuzeld door een marter, kon ik dankzij Ate toch weer vlot starten met de kweek.

    1. Bedankt voor je positieve reactie Fred.

Geef een reactie