nr. 1 November 2022

    

Op  zaterdag 5 november ging de reis naar  het ‘Kleintierzüchterzentrum’ aan de Wietkampstrasse in Schüttorf (Duitsland). De vogelvereniging Schüttorf-Bad Bentheim-Gildehaus e.o. hebben hier hun domicilie voor hun jaarlijkse tentoonstelling. Het was even zoeken, maar zoals zo vaak achteraf bleek het eenvoudig te zijn als je het weet. In het gebouw was ook nog een gezellige eetgelegenheid. Enkele stands met diverse vogelproducten gaven net iets extra aan de show.

                                              

STANDAARD GRASPARKIETEN: Beste vogel van de show en de beste spangle was van Anita Bouwmeester, beste normale van Heinz Schäffer , beste bonte van Peggy Pas. Er was op zaterdag geen catalogus, dus met deze gegevens moet u het even doen.

 

                                                

   

   

Bij de kleurparkieten was onderstaande hemelsblauwe texas clearbody de beste. 

   

 

 

2 reacties

  1. Even gezocht n.a.v. een tag-bericht op FB van Peggy Pas.
    Leuke show geweest neem ik aan met aardige vogels.

    1. Ja, klein maar fijn en veel variatie.

Geef een reactie