nr.1 Augustus 2022

Op vrijdag 19 augustus 2022 werd een bezoek gebracht aan Jef Smet in Laakdal-Eindhout in België. Ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Raalte. Dit bezoek was onderdeel van de reis naar Karlsruhe voor een bezoek aan de “Europa Schau (Championat)”. In het blad Budgie van de NGC-DBS en Wellensittich Welt is een reisverslag opgenomen van deze bezoeken. Dus wilt u hier meer over lezen neem dan een abonnement. Oh ja, het reclame maken voor de grasparkietensport en deze bladen heeft voor mij geen commercieel oogmerk. 

             

                

   

    

   

    

     

                                                                                                                                                                                                                                         

Grijze spangle baby om de stokstand en houding bij enkele vogels te verbeteren. Ook een violette opaline pop had deze eigenschappen om waar nodig te corrigeren.

   

   

   

   

 

Geef een reactie