nr. 1 Juli 2022

Op 19 juli ging de reis naar Lemgo niet ver van Bielefeld waar wij Paul Reimann bezochten. In Budgie en ook in het Wellensittich Welt Magazine is meer over dit bezoek te lezen. Een prachtige accommodatie met kwaliteitsvogels en een perfect onderhouden tuin.  Ook de lacewings waren van een hoge kwaliteit.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Is het oog kunnen zien, zoals op het getekende ideaalbeeld een streepje, bijvoorbeeld als je onder de bevedering kijkt of moet je het oog kunnen beoordelen? In de standaard staat daar wel wat over. Voor een fiere uitstraling moet je wel meer zien als bij deze grijsgroene cinnamon. Bij de lichtgroene cinnamon kun je wel zien dat de vogel een irisring heeft.

   

   

   

 

 

1 reactie

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Best sterke vogels en je moet inderdaad het oog kunnen zien niet alleen om een roodoog te herkennen maar ook in het belang van de vogel.

Geef een reactie