nr. 1 mei 2022

                                                      

De website is de afgelopen maanden door omstandigheden wat in het slob geraakt. Per 1 juli 2022 ben ik met vroegpensioen dus is er weer meer tijd en hopelijk ook meer energie om de lezers van www.argrasparkieten.nl weer te voorzien van een maandelijkse update. Naast de grasparkieten wil ik mij ook wat meer bezig gaan houden met NEOPHEMA’S en hun kleurmutaties. Ook vogels in de vrije wildbaan probeer ik op beeld te vangen met mijn nieuwe spotting scope. 

Een aantal (baby’s en jonge vogels) shows van de GGC, de VGC en de landelijke NC-DBS heb ik moeten missen. Maar ik heb toch enkele foto’s ontvangen van deze shows en her en der wat via facebook en internet weten te verzamelen.

De VGC-show op 12 juni 2022 is gekeurd door Wim Hattink samen met René Heylen.  De foto’s zijn mij toegestuurd door Wim Hattink waarvoor dank. Het zijn foto’s uit de Champion-klasse, er werden 90 vogels ingezonden.  Onderstaande vogel was, als ik het goed begrepen heb,  aangewezen als beste vogel zowel voor als na de rui. Op de facebookpagina van partnership JMS Budgerigar Breeders is te lezen dat Mario Schiebahn meerdere keren in de prijzen viel en een goede dag had.  

                                                                                                

                                     

                                     

 

Geef een reactie