nr. 1 juni 2022

    

Op 15 mei 2022 was de NGC-DBS 2022 jonge vogelshow, ook daar kon ik niet bij aanwezig zijn, maar van Han Schrijver heb ik meerdere foto’s ontvangen, dus toch weer enige vulling van de website. Ook al kon ik Angelika Zastrow (keurmeester) niet persoonlijk spreken die dag, wel heb ik de interview vragen aan haar opgestuurd. Het interview en de foto’s worden gepubliceerd in het blad Budgie en Wellensittich Welt.  Bovenstaande zijn de winnaars, allen gefeliciteerd, over genomen van de website van de Nederlandse Grasparkieten Club, daar kunt u ook de catalogus downloaden van de Besten.  

                                                                                          

  

  

  

  

    

  

  

  

  

                                     

  

   

Geef een reactie