nr. 1 Maart 2022

   

Op uitnodiging van Henk Fidder op zaterdagmiddag vanuit Raalte maar even tegen de wind in naar Heino gefietst. Een mooi gelegenheid om wat aan de conditie te doen en weer eens twee collega grasparkieten  te spreken. Ik was op tijd aanwezig en Henk was nog druk om alle waterbakjes te vullen. Gelukkig heb ik er maar 6 voor de broedkooien. Gabrie den Boer en Ard Veldt waren ondertussen ook aanwezig en zo werd het een gezellige bijeenkomst met de bekende onderwerpen die ons kwekers bezig blijven houden. Omdat het toch wel een bijzondere tijd is ook maar een grasparkiettekening van Eric Peake in de Oekraïne kleuren. Na enkele foto’s te hebben geschoten werd het voor mij weer tijd om te vertrekken omdat er nog meer op mijn lijstje stond. De andere heren hebben het nog lang vol gehouden in dit mooie hok met al weer zo’n honderd jongen met ringen van 2022.

   

   

   

                                                                              

   

                                                            

En mooi kweek paar als je de stijl goed vast wilt leggen, de nodige kwaliteiten, maar ook wel de nodige discussie punten waardoor er mogelijk een andere combinatie gemaakt zou worden in een ander hok. 

   

                                                            

                                     

   

   

                                                            

1 reactie

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Fraaie hemelsblauwe man van het koppel met de cinnamon grijze pop( jammer van het flecky maar het lichaam en de stijl past wel goed lijkt mij)

Geef een reactie