nr. 2 April 2021

 

Op vrijdag23 april 2021 kwam Wim Velgersdijk, de man van Budgie Paradise, op bezoek. Hij heeft die dag voor 75 Euro een heerlijke luie stoel op de kop weten te tikken. De vorige waren de veren niet meer goed van omdat hij daar gewoon veel te lang in zit nu hij met pensioen is, maar gelukkig kon hij zijn kleinzoon de schuld geven die zou de leuning kapot hebben gemaakt. Hoe dan ook, ergens was dit adresje wel richting Nijverdal en Raalte. Tenminste dat had hij zijn ‘meisje’ verteld.  De ware reden was mijn belofte dat ik een lichtgroene man voor hem had. Dus en een andere stoel en een paar nieuwe vogels en zijn dag was weer goed. Ook die van mij omdat iets meer ‘veilige’ contacten in coronatijd wel zo prettig zijn. We moeten natuurlijk ook wel blijven praten over onze vogels om de interesse er in te houden.

                                      

Wim heeft niet alleen een mooie website en facebookpagina, hij heeft al zijn onderhoudende verhalen voorzien van foto’s gebundeld in diverse fotoboeken. Ik heb er vluchtig doorheen gebladerd omdat Wim natuurlijk wel gewoon door praat en om hem bij te houden moet je wel scherp blijven. Gelukkig nam Ria hier wel de tijd voor en kon ze mij verzekeren dat het prachtige naslag werken zijn. Omdat er wat ‘sleet’ is gekomen door het vele gebruik op de overjarige Smartphone van Wim, heb ik hem wat kunstjes van de Samsung S9+ laten zien. Dat ‘fotoshoppen’ vond Wim eigenlijk niet kunnen, ook al was het alleen maar een andere instelling van de belichting. Hieronder een paar voorbeelden van twee jonge poppen ring 2021.

  

  

  

Gelukkig was hij tevreden met de overjarige lichtgroene man en de jonge pop. Ben benieuwd wat er op zijn site weer voor leuke verhalen komen, dat ik geen koffie kan zetten e.d. 🙂

Onderstaand enkele foto’s gemaakt door Wim Velgersdijk, met toestemming over genomen van zijn facebookpagina.

 

Baby’s en jonge vogels in verschillende ontwikkel stadia.

                    

                                                                    

 

5 reacties

 1. Wim Velgersdijk zegt: Beantwoorden

  Super leuk verslag vriend, het is altijd een genot om bij jullie op bezoek te komen, nogmaals dank voor de geweldige gastvrijheid van jou en je meissie Ria.

  1. arnold schonewille zegt: Beantwoorden

   van wat voor merk zijn de vogel kooien groeten arnold schonewille

  2. arnold schonewille zegt: Beantwoorden

   van wat voor merk zijn de vogel kooien groeten arnold schonewille

 2. Dank je, voor herhaling vatbaar.

 3. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

  Heerlijk om te lezen dat Peter de humor van Wim netjes heeft opgepakt.
  Leuk verslag dus!

Geef een reactie