nr. 3 Augustus 2020

   

De winnaars van deze ‘JUNGVOGEL SCHAU’ in Hannover zijn Christian Winklhofer en Roland Wolf.

                                                   

Sieger der Jungvogelschau met een grijsgroene cinnamon man is Christian Winklhofer . tevens beste in het totaal klassement. Beste tegengesteld geslacht is Roland Wolf met een grijze geelmasker cinnamon pop.

 

  

Gruppensieger (kooi 91) was deze hemelsblauwe texas clearbody , een mooi resultaat, maar ze moeten het wel laten zien op het juiste moment tijdens de keuring, deze pop van Peter van Amelsvoort had er geen zin in op 22 augustus 2020. Laten wij het er maar op houden dat ze de broedkooi in wil.

                                                            

Close up van de kopbevedering van de winnende vogel, deze vogel liet het wel de hele dag zien dat hij er zin in had en de beker mee naar Bayern wilde nemen.

  

Het voorlezen van de uitslag van de SIEGERLISTE 2020 Hannover, dit zonder handen schudden maar wel met een hartelijk applaus waarbij iedereen respectvol aanwezig was.

  

  

Aandachtige toeschouwers tijdens de open keuring, waarbij de inzenders in en uit konden lopen zonder de keuring te verstoren. Het was muisstil zodat de keurmeester geconcentreerd kon werken.

  

  

  

  

  

 

 

2 reacties

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Wat een prachtige showvogels zie ik hierbij, verscheidene vogels lieten duidelijk hun poten op de de foto’s zien, netjes naast elkaar en naar boven toe steeds voller. Mij viel de grijsgroene het meeste op in gunstige zin, die links van de siegerliste 2020 staat en de cinnamon grijsgroene die hier rechts naast staat met meer bevederingsvolume.

    1. Mogelijk begrijp ik het niet helemaal Jan. De grijsgroene (witte achtergrond) en de grijsgroene (blauwe achtergrond) zijn dezelfde vogel. Met een andere achtergrond in de fotokooi komen de vogels heel anders uit. Het is geen grijsgroene cinnamon.

Geef een reactie