nr. 6 Mei 2020

                                                                                                                     

In 2015 is de eerste uitgave verschenen van het Duitse vogelblad Neophema & Neopsephotos. Een speciaal Magazine voor liefhebbers van deze Australische platstaart parkieten, uitgave 2 x per jaar met uitzondering van 2015 ( 1x). Een informatief blad over mutaties, voeding en praktische tips uitgebracht bij Lutz Verlag door de topfotograaf  Jörg Ehlenbröker. Voor fotografie en lezingen kan contact opgenomen worden met deze kweker www.vogelfotografie-vogelzucht-ehlenbröker.de. 

                                                                                  

                                                                                                                               

Geef een reactie