nr.1 Mei

Door de Covid 19 uitbraak is de website wat in het slob geraakt. Alle geplande bezoeken aan kwekers zijn afgezegd. Ook dit jaar geen verslag van kwekers is Vietnam en Singapore. Daarom als alternatief de mooie lente beelden die je tegenkomt als je fietst door het Sallandse landschap. Interesse in kippen neem dan een abonnement op het blad Kleindier of sluit u aan bij de plaatselijke vereniging of de speciaal clubs die er zijn (bijvoorbeeld voor Java krielen). Op de route kom je dan de Twentseweg tegen in Salland, moet er als tukker  dan toch maar even op Wim Velgersdijk 🙂

                                                                                                                         

    

     

1 reactie

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Ik krijg weer gelijk vakantie gevoelens, heerlijk!

Geef een reactie