nr. 4 Januari 2020

    

Op zaterdag 11 januari 2020 werd een bezoek gebracht aan de Noord Show te Assen. Dit evenement in de Expohal gelegen aan het TT-circuit is zeer geschikt voor deze kleindierenen-show. Kleindieren moet misschien wel tussen aanhalingstekens gezet worden want er waren o.a. ook lama’s en koeien aanwezig. Veel variatie aan dieren en voor de jeugd ook het nodige te doen en nog leerzaam ook. Daar kunnen veel verenigingen een voorbeeld aan nemen, een evenement waar iedereen bij wil zijn, ook wie zaken wil doen met zijn producten. Het was dan ook erg druk bij de entree ( 8 Euro voor volwassen, 3 Euro voor het parkeren en 8 Euro voor de catalogus).  Aanrader voor vogelverenigingen om hier eens over na te denken of er iets te combineren is, ook al is het tijdstip niet gunstig ten opzichte van de huidige tt- en kweekseizoenen. 

   

 Rechts naast de ingang waren enkele volières opgesteld, de stand van de Parkieten Sociëteit (afd. Drenthe) heb ik er dit jaar niet gezien. Wel AVIORNIS was aanwezig met uitnodigend folder materiaal.

                                                                          

   

   

   

                                                             

Een mooie variëteit aan duivenrassen was aanwezig en ook mijn favoriete ras de Mookee duiven gaven acte de présence, een leuke collectie in meerdere kleuren. Echter op deze laatste dag van de tentoonstelling zat er niet zoveel actie meer in en dat is welnodig om een Mookee duif in goede stand te fotograferen. Maar ik moest het er maar mee doen.

   

   

   

   

In deel 2 van dit evenement een fotoreportage van de andere dieren op deze tentoonstelling.  

 

1 reactie

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Bedankt weer voor je positieve bijdrage!

Geef een reactie