nr.2 Januari 2020

   

Deel 2 van het bezoek aan de landelijke tentoonstelling van de NbvV waar o.a. ook de Parkieten Soci√ęteit en de Parkieten Speciaal Club aanwezig waren met een informatieve stand, net als de Nederlandse Bond voor Kleindieren. Mooie voorbeelden van samenwerkingsverbanden. 

                                                                         

   

   

                                                                            

   

   

   

                                                                      

   

   

   

   

                                                                                    

  

1 reactie

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Prachtig in beeld gebracht! Mooi dat je ons op de samenwerkingsverbanden van verschillende organisaties attent maakte. Ook valt bij de halsbandparkieten de violet vogels op zonder donkerfactor. Mogelijk krijgen we hier in de toekomst een “klein dieren show” te gelijk met vogelshow van de NBvV. Ik zie er al naar uit!

Geef een reactie