nr.11 November 2019

   

   

Een fotoreportage van de Norwich Kroppers op de Keistadshow in Amersfoort op 30 November 2019. Daarna ging de reis door naar Amsterdam voor een concert van Beth Hart, een mooie combinatie duiven en muziek. Onderstaand diverse sierduiven rassen ieder met zijn eigen charme, karakter en aantrekkingskracht voor de liefhebber. 

   

   

   

    

   

In de AOC klasse zaten o.a. deze Engelse Langvoorhoofdtuimelaars onderstaande sierduiven met bijzondere kleuren.

   

Onderstaand (links) een Nederlandse Hoogvlieger in de mooie kleurslag Rood Schildergetijgerd en een Rood Wildschild. De derde in de rij was goed voor 96 punten, een bijzondere uitslag voor deze oude veelkleurige duivin.   

   

2 reacties

  1. Arie Hoek zegt: Beantwoorden

    Prachtig.

  2. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    De sierlijke Norwich kroppers en de stoere showracers, ik vind ze nog steeds geweldig. Ik zou ze bijna omruilen voor mijn grasparkieten. Alleen kan je een teveel aan duiven niet kwijt denk ik. Ik heb het echter wel vaak overwogen mede omdat je met duiven een sterkere band kan opbouwen.

Geef een reactie