nr.8 November 2019

      

      

Op zaterdag 23 november 2019 was het weer tijd om een grote vogelshow te bezoeken, samen met Jos Reijnders ging de reis naar Kassel (Duitsland) waar de AZ Bundesschau werd gehouden in de Messehal. Het was een relatief kort bezoek, 3 uur rijden, 3 uur rond kijken op de show en dan weer drie uur terug. Hier en daar een kort gesprek, nog snel een broodje, inkopen doen en tussendoor foto’s maken. Dit keer geen commentaar bij de vogels, alleen een foto-impressie. Veel kijk plezier.  In Budgie NGC-DBS) besteden wij ook aandacht aan deze show.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  

4 reacties

 1. Patrick Van Zwol zegt: Beantwoorden

  Dank u alweer Peter voor deze mooie fotoreeks. Groetjes

  1. Graag gedaan Patrick en Arie, fijn dat jullie het kunt waarderen.

 2. Arie Hoek zegt: Beantwoorden

  Ik sluit me bij Patrick aan, een mooie serie foto’s die laat zien welke kwaliteit er aanwezig is.

 3. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

  Ik kan wel blijven kijken, mooi zeg!

Geef een reactie