nr. 5 November 2019

   

In Luttenberg was dit weekend (15-16-17 November 2019) de tentoonstelling van de 60 jarige kleindiervereniging “Zorg en Genot Raalte e.o.”  Ook dit jaar werd de show weer gehouden in het gemeenschapscentrum “Elckerlyc” in Luttenberg, een klein dorp met actieve inwoners die in het mooie Salland. Bijzonder was dat de bezoekers het mooiste dier van de show mochten aanwijzen voor de publiek prijs. In dit nummer een fotocollectie van de Java-krielen op deze show die een hoge kwaliteit lieten zien.

   

De Java krielen werden gekeurd door keurmeester E.J. Visser, op de keurbriefjes was regelmatig te lezen dat de oren groter en ronder mochten en vlakker. Maar hij zal genoten hebben van de hoge kwaliteit en het aantal zwarte Java’s op deze show.  Er werden in totaal 22 exemplaren ingezonden ter beoordeling door  de fokkers H.J.M. Koolhof en M.Kogelman-Roeke. Waarvan 6 x het predicaat Fraai voor M.Kogelman. 

   

   

1 F was een jonge Hen met een fraai type, kam, oren, kleur en glans. Kriel een optimale conditie(foto nummer vier rechts).

   

     

   

   

 

Geef een reactie