Nr. 5 Mei 2019

   

Op vrijdag na hemelvaart werd een bezoek gebracht aan Wildlands in Emmen, dit gecombineerd met een bezoek aan Cor  Vos in het nabij gelegen Klazienaveen. Cor is nog steeds een gedreven grasparkietenliefhebber maar heeft het vissen, zijn tweede hobby, weer opgepakt en zoals hij dat met alle dingen doet “Wat hij doet, doet hij goed”. Dus voor de grasparkieten heeft hij iets minder tijd, maar Jeroen Vos is weer helemaal in zijn element en dus doet de familie Vos het samen weer prima. Om mijn boekenverzameling weer uit te breiden had Cor voor mij het nodige in petto, een hele grote doos ging mee naar Raalte, bedankt Cor. Een gecombineerde fotoreportage met een impressie van de dieren en planten in Emmen en de hoofdzakelijk blauwe parkieten van Cor. Het zijn hoofdzakelijk jonge vogels die nog niet volledig door de jeugd rui heen zijn, maar wel goed op weg om zich te laten zien op de tentoonstelling. Cor weet zijn mooi afgewerkte vogels altijd goed te brengen op de show. We zien zijn vogels graag in Hapert 2019.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

2 reacties

  1. Jan Bouwmeester zegt: Beantwoorden

    Wat een gezellige foto combinaties!

    1. Dank je Jan, was ook een gezellige dag.

Geef een reactie