nr. 3 juli 2017

 OP ZATERDAG 22 JULI WERD DOOR HET PATNERSHIP (JOS EN PETER)EEN BEZOEK GEBRACHT AAN JAC CORNELISSEN IN OTTERSUM. DEZE GRIJZE CINNAMON MAN WAS EEN VAN DE OPVALLENDSTE VOGELS IN HET HOK VAN JAC. EEN VOGEL DIE WAT EXTRA HEEFT EN WAAR JE NIET OM HEEN KUNT, HIJ BLIJFT DE AANDACHT TREKKEN EN DERGELIJKE VOGELS GEVEN INSPIRATIE IN HET STREVEN NAAR PERFECTIE. NATUURLIJK IS DE RUGLIJN NIET STANDAARDMATIG EN ZAL IN EEN BEOORDELING DOOR DE KEURMEESTER HET VEEL WIKKEN EN WEGEN ZIJN, MAAR VAN DEZE UITSTRALING GAAT HET HART WEL SNELLER KLOPPEN.

  

DE WIL OM NUMMER 1 TE WORDEN, GEDREVENHEID EN HUMOR KUNNEN HEEL GOED SAMEN GAAN, DAN BLIJFT HOBBY OOK NOG HOBBY. 

  

OBSERVATIE VERMOGEN EN OOG VOOR DETAIL, BELANGRIJKE BASIS EIGENSCHAPPEN IN DE HOBBY. JE MOET HET WILLEN ZIEN OM TE BEGRIJPEN.

 

AFZET- EN TRAININGSKOOIEN MET EEN DIEPTE VAN 30 CENTIMETER HEBBEN EEN POSTIEF EFFECT OP HET GEDRAG VAN DE VOGELS EN EEN PRE VOOR GOEDE TENTOONSTELLINGSRESULTATEN. VOGELS MET ALLEEN VEREN MAAR GEEN BODY ZIJN BIJ JAC NIET LANG OP ZIJN HOK.

 

DE GRIJZE MAN HEEFT BRUIKBARE EIGENSCHAPPEN MAAR IS EEN VOORBEELD VAN EEN VOGEL WAAR JE DUS GEEN VOLUME EN KRACHT VOELT ALS JE DEZE IN DE HAND NEEMT. BIJ DE BONTE IS DIT NIET HET GEVAL.

 

 

POPPEN DIE HET BOVEN DE STOK BRENGEN HEBBEN DE VOORKEUR VAN JAC, DAAR IS VANUIT ENGELAND OOK BELANGSTELLING VOOR. VEERDEFECTEN BOVEN DE WASHUIS IS HIJ KRITISCH OP. DAT IS OOK VAN TOEPASSING OP MASKERs DIE TE SMAL ZIJN EN WAAR DE SPOTS BUITEN HET MASKER LIGGEN.

 

BELOFTEVOLLE JONGE GRIJZE POP EN EEN SPANGEL BABY MET MOOIE RONDINGEN.

 

 ALS HET OM VOEDING EN MEDICIJNEN GAAT DAN IS HIER BIJ JAC DE NODIGE INFORMATIE VOORHANDEN. 

 

 

 

 

 

Geef een reactie