nr.1 Juli 2017

 OP UITNODIGING VAN HENK FIDDER MEE GEWEEST OP ZONDAGMORGEN NAAR SMILDE OM EEN POTENTIEEL NIEUW NGC LID TE BEZOEKEN. RENZE BRUINSMA IS EEN ENTHOUSIASTE KWEKER DIE BESLOTEN HEEFT OM HELEMAAL TE GAAN VOOR DE GRASPARKIETEN HOBBY. HIJ HEEFT VOLDOENDE RUIMTE ACHTER ZIJN HUIS OM MEERDERE VOGELVERBLIJVEN MET BUITENTENVOLIERES TE BOUWEN. ER STONDEN ER AL TWEE EN ER KOMT NOG EEN GROTE VOLIERE MET EEN VIJVER BIJ.

ALTIJD EEN GENOT OM JONGE VOGELS HANDTAM TE MAKEN EN DAN LACHEN DE HEREN AUTOMATISCH VOOR DE FOTO.

  

RUIME BUITENVOLIERES MET EEN GRASBODEM EN BEPLANTING, VOLDOENDE STIMULANS VOOR DE VOGELS VOOR EEN HOGER ACTIVITEITEN NIVEAU. HET RISICO VAN BESMETTING DOOR WILDE VOGELS IS NATUURLIJK NIET UIT TE SLUITEN. MAAR MOOI IS HET WEL OM DE VOGELS TE ZIEN VLIEGEN EN HET GRASPARKIETEN KARAKTER TE KUNNEN TONEN.

 

 

 

MOOI AFGEWERKT GEHEEL EN DIT MET HANDIGE OPBERGRUIMTE. DRAADKOOIEN DIE OP EEN RAIL LOPEN EN EENVOUDIG NAAR VOREN TE HALEN ZIJN.

  

  

  

Geef een reactie