nr. 1 Juni 2017

NU JOS HET HOK KLAAR HEEFT WAS HET TIJD OM NOG EEN AANTAL TENTOONSTELINGSKOOIEN AAN TE SCHAFFEN. GERRIT VAN SOMEREN UIT BERGUM IS MET PENSIOEN EN HEEFT NU TIJD OM ZIJN BERGING OP TE SCHONEN, DUS EEN KANS VOOR JOS OM VOOR EEN VRIENDENPRIJSJE AAN OVERTOLLIGE KOOIEN TE KOMEN. NATUURLIJK HEB IK OOK EEN PAAR FOTO’S GESCHOTEN VOOR ONZE WEBSITE DIE DE LAATSTE MAANDEN IETS MINDER ACTUEEL WAS. DE WEBSITE HEEFT ENKELE MANKEMENTEN EN DE NIEUWE WEBSITE ZIT NOG IN DE TEST FASE.

 

HET GESPREK  GING NIET ALLEEN OVER INO’S MAAR OOK DE CLEARWINGS, GRIJSVLEUGELS EN OVERGOTEN PASSEERDEN DE REVUE.

 

 

VERSE WILGENTAKKEN ZIJN EEN GOEDE AFLEIDING IN DE BROEDKOOI MAAR HEBBEN OOK EEN ZEKERE BETEKENIS, NIET DIRECT ALS VOEDINGSWAARDE MAAR HEBBEN WEL EEN FUNCTIE IN HET SPIJSVERTERINGSPROCES. CELLULOSE ZIT IN NATUURIJKE VEZELS EN IS EEN POLYSACHARIDE DIE NAGENOEG IN ALLE PLANTEN VOORKOMT MAAR VOORAL IN BOMEN. DUS EEN GOED IDEE OM ZE IN DE TUIN TE ZETTEN EN DE JONGE TWIJGEN AAN DE VOGELS TE GEVEN.

 

 

 

 

Geef een reactie