nr.1 Maart 2017

 DE EERSTE RONDE VAN DE GGC COMPETITIE 2017 IS GESTART OP DINSDAG 14 MAART TE BRUMMEN. DEZE LICHTGROENE POP WERD NIET GEPLAATST OMDAT ER ENKELE VLEUGELPENNEN MISTEN. VERDER DEDEN ONZE VOGELS HET PRIMA MET EEN EERSTE, TWEEDE EN DERDE PLAATS. ER MOCHTEN PER KWEKER VIER VOGESL RING 2017 INGEZONDEN WORDEN. HAN SCHRIJVER WAS OP DEZE GOED BEZETTE AVOND DE KEURMEESTER EN 65 VOGELS WERDEN IN GEZONDEN VOOR DE JURERING.

 

 

 

DEZE JONGE GRIJZE MAN VAN ONS WERD ALS DERDE GEPLAATST VAN DE TWINTIG BESTE VOGELS VOOR DE ONDERLINGE COMPETITIE. EERST GEPLAATST WAS EEN LICHTGROENE POP EN TWEEDE EEN LICHTGROENE MAN VAN ONS PARTNERSHIP. ER ZIJN DIT JAAR ZES RONDEN WAARVAN DE VIER BESTE RESULTATEN MEE TELLEN VOOR DE COMPETITIE. EEN DONKERGROENE AUSTRALISCH BONTE VOGEL VAN APPIE VAN GELDER MAAKTE OOK INDRUK, EEN MOOI GEBLOKTE KOP EN FORMAAT, JAMMER DAT DE VLEUGELDRACHT IN COMBINATIE MET DE RUGLIJN NIET OPTIMAAL WAS. MEER FOTO’S VAN DE KEURING ZIJN TE ZIEN IN HET BLAD BUDGIE VAN DE NGC-DBS. HIERONDER ENKELE VOGELS DIE OOK GEPLAATST WERDEN DOOR HAN SCHRIJVER.

  

 

Geef een reactie