nr. 7 januari 2017

 BEZOEK AAN DE SYMPATHIEKE ZWITSERSE KEURMEESTER KURT VOGT IN AARBURG ZWITSERLAND.  KURT HEEFT I.V.M. EEN OPERATIE DE KWEEK TIJDELIJK STIL GELEGD EN HIJ BEGINT WEER MET DE KWEEK IN APRIL. TOT DIT MOMENT ZIJN ER ZO’N 86 JONGEN 2017 GERINGD. DIT KEER MAAR ENKELE FOTO’S OMDAT DE VOGELS OP ZAAD GEZET ZIJN (GEEN EIVOER) OM ZE IN DE RUI TE LATEN VALLEN. WEL WERD ER EEN MODERNE OVERJARIGE HEMELSBLAUWE CINNAMON MAN GEKOCHT WAARVAN HIER ONDER ENKELE PROFIEL FOTO’S.

  

  

DEZE HEMELSBLAUWE CINNAMON MAN (RING 2015) WAS BIJ KURT KOPPELD AAN EEN GEELMASKER POP (FOTO RECHTS) EN HAD PRIMA PRIMA JONGEN GEGEVEN, VAN DE VUCHTBAATHEID MAG DUS NOG WAT VERWACHT WORDEN.

  

EEN MOOIE GELEGENHEID OM ALLES GOED TE REINIGEN EN TE ONTSMETTEN BIJ EEN ONDERBREKING VAN HET KWEEKSEIZOEN.

 

  

TOPKWALITEIT WAARBIJ BEPAALDE VOGELS WAT BETREFT DE BEVEDERING OVER DE TOP ZIJN MAAR WAARBIJ ER COMBINTIES WORDEN GEMAAKT MET EEN ANDER VEDERTYPE VOOR DE BALANS EN DE MEER GESCHIKTE TENTOONSTELLINGSVOGEL.

  

DE KOPKWALITEITEN BEHOUDEN MAAR OP DE LICHAAMSBEVEDERING EEN KORTERE EN RONDE BEVEDERING IS HET DOEL VAN KURT DAARBIJ OOK DE NODIGE MASSA EN LICHAAMS LENGTE COMBINEREN.

 

EEN MOOIE TWEE DAAGSE TRIP MET DANK AAN KURT EN ZIJN VROUW LIEVE VOOR DE GASTVRIJHEID EN HET HARTELIJKE WELKOM. 

 

 

 

Geef een reactie