nr. 5 Januari 2017

 DEEL 1 : NA DE KEURING IN JANUARI 2017 BIJ DE DRECHTSTREEK WERD EEN BEZOEK GEBRACHT AAN VOORMALIG KEURMEESTER GERRIT OSKAM EN ZIJN VROUW INEKE DIE WOONACHTIG ZIJN IN HARDINGSVELD-GIESSENDAM. TWEE GEDREVEN MENSEN DIE MET PASSIE HUN HOBBY UITVOEREN EN GENIETEN VAN DE BEREIKTE RESULTATEN. GERRIT MET DE STANDAARD GRASPARKIETEN EN INEKE MET HAAR POPPEN EN BIJNA LEVENSECHTER BABY’S. VOOR DE GEINTERRESSEERDEN ZIE www.ineke-dolls.nl.

  

EEN PRACHTIGE OMGEVING EN OOK IN DE WINTERTIJD MET DE GESNOEIDE KNOTWILGEN EN HET IJS OP HET WATER EEN GENOT OM HIER TE WONEN EN TE GENIETEN VAN DE NATUUR EN DE VOGELS.

  

DE VOGELACCOMMODATIE VAN GERRIT IS VAN EEN HOOG PROFESSIONEEL NIVEAU EN ONDER DEZE CONDTIES KAN DE VOGELSPORT OPTIMAAL BEDREVEN WORDEN. IN REATIEF KORTE TIJD IS GERRIT DAN OOK WEER MET ZIJN VOGELS NAAR EEN TOPNIVEAU GEKLOMMEN. OP DE NGC SHOW IN HAPERT 2016 OOK AL GOED VOOR ERE PRIJZEN.

  

JE ZOU JE KUNNEN VERGISSEN DIT IS NIET HET HUIS VAN GERRIT EN INEKE, MAAR HET VOGELSONDERKOMEN IN HET MOOIE KOETSHUIS. 

 

 

GEVARIEERDE ZAADMENGSELS EN RUIMTE VOOR DE VOGELS DIT MET BROEDKOOIEN VAN 1 METER 20 (VAN KEULEN) EN DAN DE BROEDBLOKKEN OOK NOG AAN DE BUITENKANT. GOED VOOR HET DIERENWELZIJN EN WEINIG KANS OP OVERBEVOLKING MET DE RUIME VOLIERES.

 

  

  

HERKENBARE VOGELS MET EEN BASIS VAN DE VOGELS VAN ANDRE VERMEIR (BELGIE, DIE GESTOPT IS), DIT GEMENGD MET IETS ‘ENGELS’ BLOED GEEFT VOGELS MET EEN ZEKERE EENHEID EN EEN GERRIT OSKAM TYPE.

  

  

WERKEN AAN HET IDEAALBEELD IN DE PUZZEL VRAAGT OM HET INBRENGEN VAN NIEUWE STUKKEN (EIGENSCHAPPEN) ZONDER HET IDEAAL OOIT TE BEREIKEN. MOTIVATIE EN DOORZETTINGSVERMOGEN IS NODIG OM ER ZO DICHT MOGELIJK BIJ TE KOMEN IN EEN GRASPARKIETEN MENSEN LEVEN.

  

  

 

 

 

Geef een reactie