nr. 1 November 2016

 TRIP NAAR ENGELAND VAN 4 T/M 6 NOVEMBER 2016

ALS EERSTE WERD EEN BEZOEK GEBRACHT AAN MIKE BALL IN FARHAM, ER WAREN OP DAT MOMENT GEEN VOGELS TE KOOP MAAR DEZE TRIP WAS OOK MEER BEDOELD OM ENERZIJDS EEN ARTIKEL TE MAKEN OVER MIKE EN ZIJN VOGELS EN ANDERZIJDS DE VRIENDSCHAPSBANDEN TE ONDERHOUDEN MET O.A. ROY POWELL EN TONY JEFFREY. HET EERSTE GING JAMMER GENOEG DE MIST IN OMDAT DE FOTO’S OP EEN ONNADENKEND OGENBLIK WERDEN VERWIJDERD BIJ HET BEZOEK AAN TONY JEFFREY. DAT WAS NIET HET ENIGSTE WAT NIET HELEMAAL OP ROLLETJES LIEP MAAR HET WAS WEER EEN TRIP DIE IK NIET HAD WILLEN MISSEN. DUS NAAST DE FOTO’S VAN MIKE BALL ZIJN OOK DE FOTO’S VAN DE VOGELS VAN ROY POWELL NIET MEER OP DE CAMERA AANWEZIG. ALS DE PRIJS NIET AL TE HOOG IS DAN KAN DATA RECOVERY MIJ MISSCHIEN NOG HELPEN OM DE FOTO’S WEER TERUG TE KRIJGEN.

NA HET BEZOEK OP VRIJDAG AAN MIKE BALL WERD HET EEN ENERVERENDE REIS VOOR HENK FIDDER. OP DE SMALLE WEGEN VAN SURREY WAS HET NAT EN DONKER EN OOK DE HOGE HAGEN LANGS DE WEG GAVEN WEIGING RUIMTE VOOR DE AUDI OM UIT TE WIJKEN. DUS REED HENK REGELMATIG RICHTING DE SLECHT ZICHTBARE MIDDEN STREEP EN DAN HAD IK TOCH LIEVER AAN DE ANDERE KANT GEZETEN. IN IEDER GEVAL WERD NA MENIG ROTONDE HET BEST WESTERN PLUS OLD TOLLGATE HOTEL IN BRAMBER, STEYNING GEVONDEN. HIER KWAMEN ROY EN JEFFREY EN ZIJN VROUW ONS VERGEZELLEN BIJ HET LOPENDE BUFFET IN DIT RUSTIEKE HOTEL. DE VOLGENDE OCHTEND STOND ROY AL KLAAR OM ONS NAAR ZIJN HUIS TE LOODSEN. ROY IS AL OP LEEFTIJD MAAR VOLGENS MIJ KIJKT HIJ REGELMATIG NAAR DE FAST AND THE FURIOUS. EEN HELE OPGAVE OM DEZE MAN IN ZIJN FORD C MAX TE VOLGEN. ROY VERKOOPT OOK DIVERSE VOGELS PRODUCTEN EN DUS WERD ER WEER FLINK INGESLAGEN.

FOTO’S GEMAAKT BIJ TONY JEFFREY MET MIJN MOBIEL, DIVERSE VOGELS MET EEN GOEDE STOKSTAND EN BLOW, MAAR IN DE BASIS TOCH TE SMAL. 

  

 

VERVOLGENS GING HET OP DEZE ZONNIGE MAAR KOUDE ZATERDAG (WAAR IS DIE WARME GOLFSTROOM IN ZUID ENGELAND GEBLEVEN?) NAAR RICK WATTS (IN KORTE BROEK)OP ZIJN NIEUWE ADRES. OOK HIER VEEL BLOW OP DE VOGELS.

  

  

ALS LAATSTE EN AL AARDIG RICHTING DOVER, WERD EEN BEZOEK GEBRACHT AAN GAVIN CARTER IN EASTBOURNE, EAST SUSSEX. GAVIN WON DIT JAAR TWEE SHOWS EN VOLGENS DE INFORMATIE VAN ROY ENKELE TOP AWARDS IN DE UK IN DE AFGELOPEN DRIE JAAR.

  

  

HET WAS AL LAAT GEWORDEN EN THE CROFT HOTEL IN ASHFORD MOEST OOK NOG GEVONDEN WORDEN, MET DE NAVIGATIE VAN SLAG EN DE ENGELSEN HEBBEN EEN HEKEL AAN HUISNUMMERS, WAS OOK DIT GEEN EENVOUDIGE OPGAVE. MAAR EEN PRIMA RESTAURENT EN EEN GOEDE WHISKEY MAAKTE VEEL GOED.

OP ZONDAG ROND ETENSTIJD WERD NOG EEN BEZOEK GEBRACHT AAN HET PARTNERSHIP HEYLEN-WAERZEGGERS IN RILLAAR (BELGIE). DE KWEEKVOGELS WAREN OP DE LOCATIE VAN VADER HEYLEN, MAAR DAAR WAS HET TE LAAT VOOR GEWORDEN.

  

  

MEER OVER DEZE REIS IN HET BLAD BUDGIE VAN DE NEDERLANDSE GRASPARKIETEN CLUB (DBS).

  

 

  

Geef een reactie